Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML

Πως να ερθετε

Η Θάσος είναι προσβάσιμη μόνο με πλοίο απο δύο λιμάνια, τη Σκάλα Πρίνου και το Λιμένα (Θάσος), τα οποία εξυπηρετούνται από την Καβάλα και την Κεραμωτή στην ηπειρωτική χώρα.

Απο Καβαλα

Η διαδρομή από το λιμάνι της Καβάλας προς Θάσο διαρκεί περίπου μία ώρα και 15 λεπτά και φτάνει στη Σκάλα Πρίνου. Αυτή η διαδρομή έχει περίπου 5 δρομολόγια προς το νησί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στη διάρκεια της μέρας. Από τη Σκάλα Πρίνου θα πάρετε την περιφερειακή οδό και ταξιδεύετε σε μια δεξιόστροφη κατεύθυνση ( ακολουθώντας τις πινακίδες για Παναγιά/Σκάλα Παναγιά/Ποταμιά) , προσπερνάτε το Λιμένα και συνεχίζεται προς την Παναγιά έως ότου φτάσετε στην Σκάλα Ποταμιά.

Απο Κεραμωτη

Από το λιμάνι της Κεραμωτής το πλοίο φτάνει στο Λιμένα (Θάσος), πρωτεύουσα της Θάσου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 35 λεπτά και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια, συνήθως κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από τον Λιμένα, ακολουθήστε τις πινακίδες για Παναγιά/Ποταμιά και συνεχίστε έως ότου φτάσετε στην Σκάλα Ποταμιά.

Αεροπορικως

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Θάσο είναι το αεροδρόμιο της Καβάλας (αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος), το οποίο είναι κοντά στη Χρυσούπολη, μόλις 17χλμ από το λιμάνι της Κεραμωτής. Υπάρχουν δρομολόγια όλο το χρόνο καθημερινά προς την Αθήνα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού φιλοξενεί πτήσεις τσάρτερ από όλη την Ευρώπη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίλα Πάγκαλη - Σκάλα Ποταμιάς 64002, Θάσος

(+30) 69461 45438
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας και λάβετε πρώτοι νέα & προσφορές του ξενοδοχείου μας.

Θασος